Izola Furmeet 2019

Opis dogodka

Poletje se bliža h koncu, kako bi ga lepše popestrili kakor s poletnem tiki meetom! Vabimo vas, da se nam pridružite v soboto, 3. avgusta ob 12. uri, na SloFurs meetu v Baredih nad Izolo. Srečanje bo enodnevno z možnostjo prenočitve (nedelja se ne šteje kot dan dogodka!). Za ležišča boste morali sami poskrbeti; prinesite s seboj kamping opremo (šotor, spalna vreča) ali opremite lastno vozilo za prenočitev*. Prostori v hiši ne bodo na voljo za prespanje! V nedeljo bo potrebno zapustiti prostor srečanja do 12. ure. Poskrbljeno bo za hrano in pijačo. V primeru, da ste alergiki ali imate kakšno posebno željo to napišite v opombo ob prijavi. Potrudili se bomo ustreči vašim željam, vendar ne pričakovati čudežev. Srečanje bo popestreno z naborom aktivnostmi: 

  • Bazen: če želite, se seboj prinesite kopalke ter brisačo. V primeru vročega dne, bo prijetno pristala ohladitev ter vodne igre.
  • Umetniški kotiček: že tradicionalni kotiček za umetnike; prinesite svoje potrebščine in v družbi ustvarjajte. Če pa ste le občudovalci, lahko kaj naročite in poklepetate z ustvarjalci.
  • VR: tokrat vas čakata dva različna kompleta opreme za igranje iger v virtualni resničnosti. Če niste še nikoli poskusili očal za virtualno resničnost, ste tokrat prijetno vabljeni!
  • Projektor:na voljo bo "velik ekran" za ogled filmov ali igranje družabnih iger kot je Jackbox.
  • Masaža: Arctic bo nudil masažo komurkoli jo potrebuje.
  • Druge aktivnosti: vsakdo je prost, da prinese kakršne koli družabne aktivnosti, kot so namizne igre, žoge ali ostale pripomočke za igro na prostem**.

Predviden prispevek za udeležbo na srečanju bo okoli 15€ po osebi (vzemite si kakšen Evro več za vsak slučaj, zaželen je točen znesek v drobižu na 5€ natančno). Končna cena bo znana na meetu samem. Vse udeležence naprošamo, naj se vzdržijo prekomernega uživanja alkoholnih pijač. To pomeni, da s svojim pitjem ne povzročate težav ali kvarite zadovoljstvo drugih udeležencev. S seboj ni dovoljeno prinašati svojih alkoholnih pijač. Na srečanju boste morali podpisati tudi izjavo, da ste prebrali, se strinjate ter se boste držali pravil in pogojev, ki veljajo na SloFurs meetih. Kršitev pravil bo vodila v brezpogojno in takojšnjo izključitev kršitelja z meeta brez povračila stroškov. Značke za fursuite se ne bodo tiskale na tem dogodku tudi, če imate izbrane določene fursuite za tisk. Morebitne spremembe ali dodatne informacije bodo objavljene na Discord-u in na tem spletnem naslovu.* Prostori v hiši bodo namenjeni srečanju pozno v noč, zato naprošamo razumevanje za nemožnost prespanja v sobah. ** Za prinesene stvari odgovarjate sami, na žalost se včasih lahko kaj izgubi ali poškoduje. V želji po čim manj nesrečah vas prosimo za spoštljivo ravnanje z vsem, kar ni vaše. *** Pomoč pri potrebščinah:

  • Kamping oprema: šotor, blazina in spalna vreča
  • Avto oprema: blazina, spalna vreča
  • Kopalke, brisača in po potrebi šampon in milo
  • Po želji razne družabne igre
Datum in ura

03.08.2019 12:00 -
03.08.2019 23:59

Prijave

Prijave so bile možne med
28.07.2019 00:00 in
01.08.2019 23:59.

15€

Lokacija

Baredi 5, 6310 Izola - Isola

Galerija

Imate slike, ki jih želite deliti ali pa želite videti slike ostalih udeležencev?
Kliknite tukaj

Starostne omejitve

Za udeležbo morate biti stari vsaj 18 let.

Vprašanja?

Pišite nam, Discord

Države

Vstopnice

Prenočišče

Distribucija spolov

Družbo na dogodku vam bodo delali:

Arctic
Bropix
Doodlana
Eldnsay
Filko
Firefur Lion
Nesko
ookami
PATROL
Pryxes
Pur3Bolt
Remus
rivalmit
Sambu
SkyWind
Slushie_Marten
Wolfie
zima

Pričakujte te kosmatinčke:

Awor
(lastnik: SkyWind)
Fox
Bropix
(lastnik: Bropix)
Wusky
Edgar
(lastnik: Pur3Bolt)
Fox
Filko
(lastnik: Filko)
Bunny - Fox
Ignis
(lastnik: Firefur Lion )
Lion
Mandy
(lastnik: Eldnsay)
Bunny
Nesko
(lastnik: Nesko)
Husky
Slushie_Marten
(lastnik: Slushie_Marten)
Pine Marten
Soren
(lastnik: ookami)
Wolf - Bull terrier

Na dogodek

Trenutno ni objavljenih prevozov.

Iz dogodka

Trenutno ni objavljenih prevozov.