O Društvu SloFurs

Društvo ljubiteljev antropomorfnih živali SloFurs ali na kratko društvo SloFurs je bilo ustanovljeno 5.8.2020 z namenom ustvarjanja miroljubne skupnosti za ljubitelje antropomorfnih živali, naj bo to preko medijev, socialnih omrežij ali javnih srečanj in je prvo (ter zaenkrat edino) društvo, ki deluje na tem področju v Sloveniji. Glavni cilj društva je pomoč pri organiziranju srečanj, vendar ni to naš edini cilj; med drugim tudi nudimo socialne kanale preko spleta, spletno stran za spremljanje prijav udeležencev srečanj, promoviramo in spodbujamo umetniško ustvarjanje in podobne aktivnosti za širjenje kulture antropomorfnih živali v Sloveniji.
Delo društva je javno, vse naše aktivnosti pa boste lahko našli na naši spletni strani, kjer se sedaj tudi nahajate.

V društvo se lahko včlanijo osebe, ki želijo pomagati soustvarjati prihodnost naših srečanj ter ostalih aktivnosti, vendar za včlanitev morate zadostovati sledečim pogojem:

  1. ste polnoletni,
  2. ste pomagali pri organiziranju vsaj treh srečanj, ki jih je organiziralo društvo v preteklosti.

V kolikor se želite včlaniti v društvo ter ustrezate navedenim pogojem, vas vabimo, da izpolnite prošnjo o včlanitvi , vendar če imate željo pomagati pri organiziranju srečanj ni pogoj, da ste član društva. Odgovor na vašo prošnjo boste prejeli kolikor se da hitro, vendar najkasneje v roku enega meseca. Kot član, bomo od vas pričakovali, da boste uresničevali naše cilje, aktivno sodelovali v aktivnostih društva ter izpolnjevali ostale dolžnosti članov, ki so opredeljene v temeljnem aktu društva . Z včlanitvijo se morate seznaniti z vsebino temeljnega akta, saj je v njem zajetih precej pomembnih informacij. Kot član morate tudi plačati letno članarino.

Podatki društva:
Matična št.: 4121988000
Davčna št.: 73456012
TRR: SI56 6100 0002 4500 122 odprt pri DH d.d.